Refurbishment in the InfoTeCS office

Int-Ext carried out refurbishment in the InfoTeCS office.

To improve the acoustic and aesthetic features, the video conference room was fully redesigned. We dismantled all the walls in the premises from inside and added a sound proofing layer. On the walls we installed veneered soundproofing TAGacoustic panels. Under the ceiling we installed sound-absorbing free-hanging panels Ecophon. The floor covering was also replaced. Int-Ext efforts resulted in improvement of the premises acoustic features and its interior.

In the executive office and adjacent rooms we put up plasterboard partitions, installed glass doors and a blank door, carried out spackling and painting, replaced the floor covering.

Along with that, Int-Ext performed minor refurbishment in a number of rooms.

Начать чат